Broodjes Specialiteiten

HAKZE (dubbele bol gebakken tartaar, gegarneerd met ham, rauwkost en een gebakken ei)6,65
JOJO (belegd met een kalfskroket, een kwekkeboomkroket en een huzarensalade)5,45
LITTLE DEVIL (belegd met gesneden gehakt met satésaus en mayonaise)4,85
BECO (kipburger met ananas en satésaus)4,85
ITALIAANSE BOL (met ham, kaas, salami, tomaat, ui en komkommer)5,10
GEZOND (belegd met de broodnodige vitaminen, alleen zoals Hakze ze maakt)5,10
STOKBROOD HOULA-HOULA (belegd met kaas, die gesmolten wordt op 2 schijven ananas)5,30
FRENCH SWEET (stok)broodje met brie, honing en pijnboompitten (warm)5,75
DE HAKZEKANJER (Italiaanse bol met komkommer, tomaat, spek, pijnboompitten, mosterd en mayonaise)6,35
KIPPENLEVER (met gebakken champignons en ui)7,25
PROVENCAALTJE (stokbroodje met sla, verse bieslook, kaas, pijnboompitten en Provencaalse kruiden)5,10
BEMI (waldkornbroodje/pistoletje belegd met frisse ijsbergsla, mosterd, oude kaas, twee plakjes rosbief en ei)5,05
BOBOLI HAWAII (Italiaanse bol met kruidenkaas en bieslook, belegd met salami, kaas, paprika en ui)5,05
GALBANI (Volkoren pistolet met ijsbergsla, salami, plakjes mozzarella en plakjes rosbief)6,15
SATÉ VAN DE HAAS (met stokbrood)7,05
SATÉ VAN DE KIP (met stokbrood)7,05
TOAST HAKZE (twee sneetjes geroosterd brood belegd met gebakken paprika, champignons, tomaat en gegarneerd met gesmolten kaas)6,95